Filippijnse bestuurder gewond nadat palmboom auto op weg in Thalang raakt – VIDEO

FOTO: Phuket Hotnews

Thalang, Phuket-

Op woensdagavond 15 mei 2024 liep een Filippijnse vrouw nekletsel op toen een palmboom, ontworteld door harde wind en zware regen, op haar auto viel in Thalang. Het ongeval vond rond 6 uur plaats op de hoofdweg Thep Krasattri Road in de noordelijke rijbaan nabij Baan Phon, Sri Sunthorn.

Mevrouw Maymay, 47, zonder achternaam opgegeven, was aan het rijden toen het slechte weer ervoor zorgde dat de palmboom op de middenberm stortte, waarna ze haar auto raakte en aanzienlijke schade aan de voorkant veroorzaakte. Door de kracht van de klap raakte haar auto uit koers en botste tegen een verkeersbord.

De hulpdiensten waren snel ter plaatse en mevrouw Maymay werd snel voor behandeling naar een nabijgelegen ziekenhuis vervoerd. De autoriteiten hebben bevestigd dat haar verwondingen voornamelijk aan haar nek zaten, hoewel haar exacte toestand op het moment van schrijven onbekend is.

Lokale getuigen meldden aan The Phuket Express dat het weer kort voor het ongeval verslechterd was, waarbij de val van de palmboom leidde tot een tijdelijke blokkering van de rijstrook op de drukke weg. De politie van Thalang onderzoekt het incident en heeft alle automobilisten eraan herinnerd waakzaam te blijven en veilig te rijden tijdens ongunstige weersomstandigheden.

FOTO: Phuket Hotnews

VIDEO: Nieuwshawk Phuket

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.