Vijf verkopers gearresteerd met 205 illegale sigaretten en e-sigaretten in Patong

Patong-

Agenten arresteerden vijf Thaise verkopers op Bangla Road en Patong Beach, waarbij in totaal 205 e-sigaretten en illegale sigaretten in beslag werden genomen.

Administratieve functionarissen van Phuket vertelden dat dinsdag (14 mei) aan de Phuket Expressth) arresteerden ze in totaal vijf Thaise verdachten. Ze werden aangetroffen terwijl ze e-sigaretten en illegale sigaretten (met onbetaalde belasting) verkochten op Bangla Road en op Patong Beach.

Bij hen werden in totaal 166 e-sigaretten en 39 illegale sigaretten (met onbetaalde belasting) in beslag genomen. Ze werden naar het politiebureau van Patong gebracht. De namen van de gearresteerden zijn niet aan de pers vrijgegeven.

Ze worden beschuldigd van het overtreden van het verbod op de verkoop van elektronische sigaretten en het vapen van vloeibare producten, evenals van de illegale invoer of het bezit van goederen die onbelast, beperkt of verboden zijn.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.