Brand nabij condominium in Wichit alarmeert bewoners

waar –

Een brand nabij een condominium in Wichit heeft lokale bewoners gealarmeerd.

Brandweerlieden van de gemeente Wichit werden dinsdag (1 mei) om 40 uur op de hoogte gebracht van de brand.th). Ze kwamen ter plaatse achter een warenhuis en in de buurt van een flatgebouw met meerdere brandweerwagens. Van ver was veel zwarte rook te zien. Het vuur had oude banden verzwolgen en zich wijd verspreid.

Brandweerlieden hadden de brand snel onder controle. Er zijn geen gewonden of materiële schade gemeld. Er wordt aangenomen dat iemand de oude banden in brand heeft gestoken, maar uiteindelijk was de brand onder controle.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.