Koh Samui lanceert culinaire campagne om het toerisme te stimuleren

PERSBERICHT: 

Koh Samui heeft een culinaire campagne gelanceerd om zijn status als de belangrijkste wellnessbestemming van Thailand te benadrukken, met een initiatief genaamd “SAMUI SAVOR, Beyond Boarding Pass, Beyond healthy…through taste.” De campagne is een gezamenlijke inspanning van Bangkok Airways, Bangkok Dusit Medical Services, de Tourism Authority of Thailand en verschillende lokale partners.

De actie biedt kortingen aan bezoekers die hun instapkaart laten zien bij een van de 42 deelnemende restaurants op het eiland en maakt kans op binnenlandse vliegtickets. Het initiatief omvat een breed spectrum aan eetgelegenheden, van door de Michelin Gids goedgekeurde gastronomische restaurants tot lokale eetgelegenheden, cafés en gezondheidsgerichte eetgelegenheden.

Ploenphit Kosonyuthasan, directeur Tourism and Alliance Marketing Promotion bij Bangkok Airways, legde uit dat het initiatief tot doel heeft de aandacht te vestigen op het gevarieerde gastronomische aanbod van Koh Samui, en zo de dubbele reputatie als bestemming voor zowel voedselliefhebbers als wellnesszoekers te ondersteunen.

Naast het stimuleren van het toerisme is de campagne bedoeld om lokale restaurants te ondersteunen en duurzame toeristische praktijken op het eiland te promoten. De actie loopt van 20 mei tot en met 30 september. Tijdens deze periode kunnen gasten meedoen aan een gelukstrekking en een van de 20 binnenlandse vluchtprijzen voor twee personen winnen, wat de aantrekkingskracht van een bezoek aan Koh Samui tijdens deze maanden vergroot.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.