Jonge Russische voetganger sterft nadat hij werd aangereden door een pick-up in Rassada

Rassada-

In Rassada vond een tragisch incident plaats toen een jonge Russische vrouw dodelijk werd aangereden door een pick-up toen ze de ringweg overstak.

Op maandag (2 mei) om 17 uur ontving de politie van Phuket een rapport van het ongeval, dat plaatsvond op de zuidelijke rijbaan van de ringweg (Chalerm Phrakiet Rama 13 Road) in Rassada. Hulpdiensten en de Phuket Express werden naar de locatie nabij de ingang van de Samkong-onderdoorgang gestuurd.

Bij aankomst ontdekten de autoriteiten een pick-up op de rijbaan en vijftien meter verderop het lichaam van een buitenlandse vrouw, onder het bloed. Het slachtoffer werd later geïdentificeerd als de 23-jarige mevrouw Karina Medvedeva, die de Russische nationaliteit had.

Volgens getuigen reed de pick-up met hoge snelheid toen mevrouw Medvedeva plotseling voor het voertuig op de weg stapte. De politie onderzoekt momenteel camerabeelden om de vervolgstappen voor een gerechtelijke procedure te bepalen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.