Twee doejongs dood aangetroffen op het strand van Phang Nga

Krabi-

Op zaterdag 11 mei werden twee doejongs dood aangetroffen op een strand in het district Mueang Phang Ngath).

Het Phang Nga Fishery Office vertelde de Phuket Express dat lokale bewoners hen op de hoogte hadden gebracht dat twee doejongs dood waren aangetroffen op een strand in het Baan Mak Noi-gebied in het subdistrict Koh Panyee.

Ze kwamen op het strand aan en vonden twee vrouwelijke doejongs. Eén was 3.5 meter lang en de andere was 2.5 meter lang. De twee doejongs werden naar het Sireetarn Marine Endangered Animals Rescue Center gebracht om de exacte doodsoorzaak te achterhalen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.