Phuket City of Gastronomie Food Festival is onderweg - FOTOTOUR

Phuket -

Het Phuket City of Gastronomy Food Festival 2024 duurt tot dinsdag 14 meith, bij Saphan Hin in Phuket-stad.

Het evenement werd gelanceerd op vrijdagavond (10 mei).th) onder leiding van de gouverneur van Phuket, Sophon Suwannarat. Gouverneur Sophon vertelde aan The Phuket Express: “Phuket staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en is in 2015 op de lijst van creatieve gastronomische steden geplaatst, wat de eerste stad in Thailand en in de ASEAN-landen was.”

“Er zijn meer dan 180 eetkraampjes en 11 foodtrucks met zeevruchten, lokaal Phuket-voedsel en vele andere soorten voedsel met live muziekoptredens op meerdere podia. Kom alsjeblieft naar het geweldige foodfestival met heerlijke gerechten op deze prachtige plek vlakbij de zee.”

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.