UPDATE: Man gearresteerd na zuuraanval op vrouw bij apotheek in Soi Ta-iad

Chalong-

Een man werd gearresteerd nadat hij naar verluidt een personeelslid van een apotheek had aangevallen met zuur in de beroemde Muay Thai-straat in Soi Ta-iad, Chalong.

Ons vorige verhaal:

De gewonde vrouw had brandwonden aan haar gezicht en lichaam opgelopen.

Nu voor de update:

Op woensdagavond (8 meith) vertelde politiechef van Chalong, kolonel Eakkarat Plaiduang, aan de Phuket Express dat ze hun onderzoek hadden voortgezet om de verdachte op te sporen. Ze vonden de verdachte, die door de politie alleen werd geïdentificeerd als de heer Saeree, 33, in een huurkamer vlakbij een school in Baan Samkong aan de Yaowarat Road in Talad Yai, Phuket Town.

Er werd verband gevonden op zijn hoofd, gezicht en oog. Hij was tijdens de aanval ook gewond geraakt door het zuur. Hij werd naar het politiebureau van Chalong gebracht waar hij werd beschuldigd van mishandeling met ernstig letsel tot gevolg.

De verdachte heeft geen verklaring afgelegd. De politie arresteerde de verdachte snel binnen 24 uur na het incident omdat het volgens hen om een ​​ernstig misdrijf ging.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.