Russische man gearresteerd met een magische paddestoel in Patong

Patong-

In Patong is een Russische man gearresteerd met een paddo. Paddo's worden in Thailand vermeld als illegale categorie 5-medicijnen.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat op woensdag (8 mei).th) arresteerden ze de verdachte die door de politie alleen werd geïdentificeerd als een 29-jarige Russische man op de Patong – Kamala Road in Patong.

Van hem werd een magische paddestoel gegrepen. De Phuket Express merkte op dat de politie van Patong niet de exacte hoeveelheid paddo's heeft vrijgegeven die bij de Russische man in beslag waren genomen.

Hij werd naar het politiebureau van Patong gebracht waar hij werd aangeklaagd wegens illegaal bezit van categorie 5-medicijnen (paddo's).

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.