Vrouw bij apotheek ernstig gewond nadat ex-vriend haar aanvalt met zuur in Chalong

Chalong-

Een medewerker van een apotheek in Soi Ta-iad, Chalong, heeft ernstige verwondingen opgelopen nadat haar ex-vriend haar met zuur had aangevallen.

De politie van Chalong vertelde de Phuket Express dat ze op dinsdag (11 mei) om 45 uur op de hoogte waren gesteld van het incident.th) bij een onbekende apotheek in het Soi Ta-iad-gebied. Ze kwamen ter plaatse en vonden een omgevallen motor voor de apotheek, en vlakbij bloedvlekken en een gele fles.

De gewonde Thaise vrouw mevrouw Nee (alias), 40, was al naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht. De politie ging naar het ziekenhuis waar de gewonde vrouw verwondingen had opgelopen door brandwonden aan haar gezicht en lichaam. Ze vertelde de politie dat haar ex-vriend haar met zuur had aangevallen.

Een getuige vertelde de politie dat hij/zij geschreeuw hoorde voordat hij de gewonde vrouw vond die medewerker is bij de apotheek.

Op het moment van schrijven is de ongeïdentificeerde verdachte nog steeds op vrije voeten en voert de politie een onderzoek uit om de verantwoordelijke persoon te vinden.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.