Man ziet vriend voor dier aan en schiet hem dood terwijl hij aan het jagen is in Karon

Karon-

Een man werd doodgeschoten terwijl hij met zijn vriend aan het jagen was in een bos in Karon. Hij beweerde dat hij zijn vriend voor een muishert had aangezien.

Karon politiechef kolonel Khundet Na Nongkhai vertelde de Phuket Express op woensdag (8 mei).th) arresteerden ze de heer Chana Chooluck, 47, in zijn huis in Karon. Hij is de verdachte van de schietpartij op de dood van de heer Hassachai Khaokem, 40, uit Nakhon Si Thammarat op een palmplantage achter het Karon View Point. De heer Hassachai werd zondagavond (5 mei) dood aangetroffenth).

De heer Chana gaf tegenover de politie toe dat hij en de heer Hassachai zaterdagochtend om 4 uur samen gingen jagen. Hij was op een heuvel toen hij rode ogen boven de heuvel zag waarvan hij dacht dat die van een muishert waren. Hij vuurde schoten af ​​voordat hij de heer Haasachai hoorde schreeuwen dat hij was neergeschoten. De verdachte rende naar hem toe en probeerde te helpen, maar het was te laat. Chana zei dat hij bang werd en terug naar huis rende.

De politie onderzoekt de situatie en de heer Chana zit op het moment van schrijven nog steeds in hechtenis.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.