Saoedi-Arabische en Russische motorrijders gearresteerd wegens rijden onder invloed in Patong

Patong-

Een Saoedi-Arabiër en een Russische motorrijder zijn dinsdag (7 mei) in Patong gearresteerd wegens rijden onder invloedth).

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze een politiecontrolepost hadden opgezet op een kruispunt nabij het dolfijnenkruispunt (lokale naam) aan de Taweewong Road in Patong.

Twee verdachte mannelijke buitenlandse motorrijders werden om 3 uur aangehouden bij de politiecontrole. Verdachten die alleen een 30-jarige Saoedi-Arabische rijder waren, en een 38-jarige Russische rijder, kregen allebei een alcoholademtest. Uit hun tests bleek dat 47 en 93 milligram procent alcohol hoger was dan de wettelijke alcohollimiet van 103.

Ze werden naar het politiebureau van Patong gebracht, waar ze werden beschuldigd van rijden onder invloed. Ze gaven niet onmiddellijk verklaringen aan de media vrij.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.