Russische man gearresteerd in Phuket omdat hij naar verluidt illegaal online werkte

FOTO: Phuket Infocentrum

Phuket -

Maandag 6 mei werd een Russische man gearresteerdth) in Phuket nadat hij werd aangetroffen terwijl hij illegaal online aan het werken was.

Phuket Immigration vertelde de Phuket Express dat ze door een bezorgde goede burger op de hoogte waren gebracht dat een buitenlander illegaal massages aan het verzorgen was via Instagram en Whatsapp. Een agent nam via een online kanaal contact met hem op. Vervolgens voerden ze een operatie uit om zijn massagediensten in de Russische taal te kopen. Ze betaalden 200 dollar, wat ongeveer 7,000 baht was.

Een niet-geïdentificeerde officier arriveerde vervolgens bij een huis in Wichit, die zich voordeed als klant, waar hij de verdachte ontmoette, alleen geïdentificeerd als de heer ALEKSANDR, 37, Russisch staatsburger, die massagetherapie deed voor andere klanten. Hij werd gearresteerd en naar het politiebureau van Wichit gebracht, waar hij werd beschuldigd van werken zonder toestemming.

De verdachte heeft geen verklaring aan de pers afgegeven.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.