Poolse man gearresteerd op het eiland Pha Ngan nadat hij naar verluidt zonder wettelijke toestemming had gewerkt

FOTO: Thuethainews

Soerat Thani –

Een Poolse man werd gearresteerd nadat bleek dat hij illegaal aan het werk wasdoor mensen uit te nodigen om deel te nemen aan een mentaal welzijnsprogramma op het eiland Pha Ngan zonder wettelijke toestemming.

Het districtshoofd van Koh Pha Ngan, de heer Noppadon Khaomali, vertelde aan de Phuket Express dat de toeristenpolitie en de immigratiedienst van Phuket de heer Subhadeep, 46, Pools staatsburger, het afgelopen weekend hebben gearresteerd in een genezingscentrum op het eiland Pha Ngan.

Agenten kregen te horen dat de verdachte een activiteit organiseerde met de naam 'Healing Self-Sabotaging Patterns to Manifest Your Heart's Desires + Transformational Breathwork' tegen een prijs van 900 Baht tot 1,200 Baht per persoon.

De heer Subhadeep vertelde agenten dat hij een werkvergunning heeft als manager van een accommodatiebedrijf. Hij vertelde de agenten dat een ander bedrijf hem had ingehuurd om een ​​mentale training te starten. Het bedrijf zou 70 procent van de omzet aan hem afstaan.

Hij werd naar het politiebureau van Koh Pha Ngan gebracht waar hij werd beschuldigd van buitenlander met een wettelijke werkvergunning, maar die niet binnen 15 dagen verslag uitbracht over zijn werkgever en werkbeschrijving aan de agenten.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.