Man uit Myanmar verdrinkt nadat hij de rode vlag negeert op het strand van Patong

Patong-

Een man uit Myanmar verdronk nadat hij de rode vlaggen negeerde op een strand in Patong.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat zij op de hoogte waren gesteld dat de 20-jarige heer Nay Myo Zaw, een staatsburger van Myanmar, zondag (5 mei) vermist was geraakt in de zee bij Kalim Beach in Patong.th) om 12:23 uur. Reddingsduikers werden uitgezonden om naar hem te zoeken.

Om 1 uur op maandag (50 meith) werd de politie van Patong op de hoogte gebracht van een lichaam dat was aangespoeld op het Kalim-strand. De moeder van het slachtoffer ging persoonlijk ter plaatse om bij de politie te bevestigen dat het lichaam de heer Nay was, die vermist was nadat hij in de zee was gaan zwemmen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.