Ruiter overleeft terwijl Fire Guts elektrische motorfiets in Thalang – VIDEO

Thalang-

In Thalang ontsnapte een motorrijder ternauwernood aan schade toen zijn elektrische motor in brand vloog op Thep Krasattri Road.

De berijder, een 28-jarige plaatselijke bewoner die alleen werd geïdentificeerd als de heer Wichutat, reed noordwaarts in de buurt van de nationale woonwijk in Baan Phon, Sri Sunthorn, toen hij merkte dat zijn motor langzamer ging rijden en rook uitstoten als gevolg van een oververhitte accu.

Hij stopte prompt en nam afstand van het voertuig.

Voorbijgangers, waaronder een barmhartige Samaritaan, kwamen snel tussenbeide met twee brandblussers, en een waterwagen van een nabijgelegen particulier bedrijf hielp bij het blussen van de vlammen.

Brandweerlieden van de gemeente Srisunthorn werden ook ter plaatse geroepen. Ondanks hun inspanningen werd de motor door het vuur verteerd. Gelukkig bleef de berijder ongedeerd bij het incident.

De heer Wichutat vertelde de Phuket Express dat hij de elektrische motor bijna een jaar geleden had gekocht.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.