De politie van Patong onderzoekt een virale strijd tussen een buitenlander en een groep transgendervrouwen

Patong, Phuket-

De politie van Patong is een onderzoek gestart naar aanleiding van de opkomst van een video op sociale media afgelopen week, de eerste week van mei 2024, die een woordenwisseling leek weer te geven waarbij een groep transgenders en een buitenlandse man betrokken waren op Bangla Road, Patong.

Volgens een verklaring aan de Phuket Express heeft de politie op donderdag 2 mei met succes de personen uit de video geïdentificeerd. Tijdens het verhoor meldde de groep dat een buitenlandse man, die aan het motorrijden was langs Bangla Road, hen tegenkwam. Ondanks hun vriendelijke groeten reageerde de man naar verluidt ongunstig.

Vervolgens zou hij zijn teruggekeerd en de groep hebben aangevallen. De namen van alle partijen die bij de woordenwisseling betrokken waren, zijn door de politie van Patong niet vrijgegeven.

De politie van Patong voert actief een onderzoek uit om de volledige details van het incident vast te stellen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.