Man gearresteerd wegens illegale verkoop van vuurwerk op Patong Beach

Patong-

Op Patong Beach is een man gearresteerd wegens het illegaal verkopen van vuurwerk.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze eerder deze week een Thaise man hadden gearresteerd die alleen werd geïdentificeerd als de heer Tossaphon op Patong Beach, vlakbij de Taweewong Road. Bij hem werden vele vuurwerksets in beslag genomen. Hij werd naar het politiebureau van Patong gebracht, waar hij werd beschuldigd van het zonder toestemming verkopen van vuurwerk.

Gerelateerd artikel:

Een Nieuw-Zeelander werd donderdag (2 mei) na middernacht gearresteerd nadat hij vuurwerk had afgestoken op Patong Beachnd).

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.