Amerikaanse en Franse motorrijder gearresteerd wegens rijden onder invloed in Patong

Patong-

Een Amerikaanse en een Franse motorrijder zijn vrijdag (3 mei) in Patong gearresteerd wegens rijden onder invloedrd).

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze van 1 uur tot 30 uur een politiecontrolepost hadden opgezet op een kruispunt nabij een voetbalveld aan de Taweewong Road in Patong.

Bij de politiecontrole werden twee verdachte mannelijke buitenlandse motorrijders aangehouden. Verdachten die alleen werden geïdentificeerd als de heer Madison, 54, een Amerikaanse rijder, en de heer Belet, 20, een Franse rijder, kregen allebei een alcoholademtest. Uit hun tests bleek dat 85 en 83 milligram procent alcohol hoger was dan de wettelijke alcohollimiet van 50.

Ze werden naar het politiebureau van Patong gebracht, waar ze werden beschuldigd van rijden onder invloed. Ze gaven niet onmiddellijk verklaringen aan de media vrij.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.