Twee Franse mannen gearresteerd omdat ze probeerden de motorketting van de politie te breken in Patong

Patong-

Twee Franse mannen werden donderdag (2 mei) onmiddellijk gearresteerdnd) terwijl ze probeerden een politieketen te doorbreken die een motorparkeerplaats in een parkeerverbodzone in Patong had afgesloten.

Een videoclip van twee buitenlandse mannen die probeerden de ketting van een politiemotor te breken met een steen nabij Patong Beach Road bij het Dolphin Field, was viraal gegaan op sociale media. De politie van Patong arresteerde de buitenlandse mannen snel en ze werden onmiddellijk gearresteerd.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat de ongeïdentificeerde verdachten Fransen zijn en dat ze worden beschuldigd van het zonder toestemming vernielen van eigendommen van de verkeerspolitie.

Vergelijkbare incidenten:

De politie van de stad Phuket heeft een Turkse man aangehouden die betrapt werd op het doorsnijden van een politieketen. Het incident vond plaats in een parkeerverbodzone aan de Phang Nga Road in de oude binnenstad van Phuket.

Een Russische motorrijder werd uiteindelijk gearresteerd nadat hij met succes een politieketting had doorgesneden die zijn motor op een parkeerplaats had geparkeerd en vervolgens wegreed.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.