Saoedi-Arabische man gearresteerd wegens rijden onder invloed in Patong 

Patong-

Een Saoedi-Arabische motorrijder werd donderdag (2 mei) in Patong gearresteerd wegens rijden onder invloed.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze van 200 uur tot 1 uur een politiecontrolepost hadden opgezet nabij de Coconut Intersection (lokale naam) aan de Ratch Uthit 45 Pi Road. Bij de politiecontrole werd een verdachte mannelijke buitenlandse motorrijder aangehouden.

Hij kreeg een alcoholademtest. De test toonde 112 milligram procent alcohol aan, wat meer was dan de wettelijke alcohollimiet van 50.

De rijder werd door de politie alleen geïdentificeerd als de heer Hamet, 29, met de Saoedische nationaliteit. Hij werd naar het politiebureau van Patong gebracht, waar hij werd beschuldigd van rijden onder invloed. Hij gaf niet onmiddellijk een verklaring af aan de media.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.