Russische man gearresteerd wegens te lang verblijf op de luchthaven van Phuket

Phuket -

Een Russische man werd op de internationale luchthaven van Phuket gearresteerd wegens overschrijding van de verblijfsduur van 59 dagen.

Dat vertelde de Phuket Immigration aan de Phuket Express op donderdag 2 meind) om 10 uur arresteerden ze een 50-jarige Russische man. Hij werd gearresteerd bij de internationale vertrekterminal op de luchthaven.

Hij bleek 59 dagen te hebben overschreden. Hij werd naar het politiebureau van Sakoo gebracht, waar hij werd beschuldigd van te lang verblijf.

De Phuket Express merkte op dat het immigratiebureau van Phuket de naam van de Russische man niet heeft vrijgegeven. De Russische man heeft op het moment van schrijven geen enkele verklaring vrijgegeven.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.