Nieuw-Zeelander gearresteerd wegens vuurwerk afsteken op Patong Beach

Patong-

Een Nieuw-Zeelander werd donderdag (2 mei) na middernacht gearresteerd nadat hij vuurwerk had afgestoken op Patong Beachnd).

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze om 0 uur een verdachte hadden gearresteerd die alleen werd geïdentificeerd als de heer Stephen, 30, Nieuw-Zeelands staatsburger, op Patong Beach nabij Taweewong Road.

Van hem werden twee sets van acht vuurwerk in beslag genomen. Hij werd naar het politiebureau van Patong gebracht waar hij werd beschuldigd van het zonder wettelijke toestemming afsteken van vuurwerk, wat geluidsoverlast veroorzaakte.

De Phuket Express merkte op dat de straf hiervoor een gevangenisstraf van maximaal drie jaar of boetes tot 60,000 baht of beide is.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.