Turkse motorrijder gearresteerd terwijl hij politieketen probeerde door te snijden in de oude binnenstad van Phuket

Phuket-

In een snelle reactie op een burgeralarm arresteerde de politie van Phuket een Turkse man die betrapt werd op het doorsnijden van een politieketen. Het incident vond plaats in een parkeerverbodzone aan de Phang Nga Road in de oude binnenstad van Phuket.

Op maandag 29 april werden de autoriteiten door een waakzame bewoner geïnformeerd over de poging van de buitenlandse rijder om de ketting te verwijderen waarmee zijn motor was vastgezet, die door de politie op slot was gezet omdat hij in een beperkt gebied kon parkeren. De verkeerspolitie van Phuket werd onmiddellijk naar de locatie gestuurd.

Bij aankomst identificeerden agenten de persoon alleen als de heer Alper, een 35-jarige Turkse staatsburger. Hij werd aangehouden tijdens zijn poging om de ketting door te snijden. De snelle arrestatie onderstreept de handhaving van de parkeerregels en de rol van de gemeenschap bij het melden van overtredingen.

Hij werd gearresteerd en naar het politiebureau van Phuket City gebracht, waar hij werd beschuldigd van het beschadigen van overheidseigendommen. waar in Thailand extreem zware straffen op staan, bovenop illegaal parkeren. Dit is niet de eerste keer dat dit onlangs is gebeurd, zoals hieronder te zien is.

Vergelijkbaar artikel:

Een onbekende mannelijke buitenlandse motorrijder werd op camera betrapt en sneed een politieketting door die werd gebruikt om zijn motor te immobiliseren, die geparkeerd stond in een parkeerverbodzone in de oude binnenstad van Phuket.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.