Gouverneur van Phuket stopt om gewonde vrouw te helpen die betrokken was bij motorongeluk in Thalang

Thalang-

De gouverneur van Phuket en zijn vrouw stopten om een ​​vrouw te helpen die gewond raakte bij een motorongeluk in Thep Krasattri.

Op maandag (29 aprilth) De gouverneur van Phuket, Sophon Suwannarat, en zijn vrouw, de voorzitter van de Phuket Rode Kruisvereniging, mevrouw Bussadee Suwannrat, reden in een sedan naar normale werkgerelateerde zaken. Hij vroeg zijn chauffeur om de sedan onmiddellijk te stoppen toen hij het ongeval op de hoofdweg Thep Krasattri Road (nr. 402) zag.

Hulpverleners en politie waren niet gearriveerd toen de gouverneur zijn voertuig stopte. De onbekende motorrijder die verwondingen had opgelopen, vertelde de gouverneur dat ze vanuit Phan Nga op weg was naar het provinciale gerechtshof van Phuket in Phuket Town. Naar verluidt had ze medicijnen tegen depressie en slaappillen genomen voordat ze op de motor ging rijden. De gewonde vrouw werd naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht.

De gouverneur van Phuket werd op de Thaise sociale media alom geprezen voor zijn assistentie ter plaatse.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.