Nigeriaanse man gearresteerd in Patong omdat hij illegaal Thailand was binnengekomen

Patong-

Een Nigeriaanse man werd in Patong gearresteerd omdat hij zonder wettelijke toestemming Thailand was binnengekomen.

Dat vertelde de politie van Patong maandag aan de Phuket Expressth) arresteerden ze een onbekende Nigeriaanse man nabij Bangla Road in Patong. Hij werd naar het politiebureau van Patong gebracht, waar hij werd beschuldigd van binnenkomst en verblijf in het land zonder toestemming.

De Nigeriaanse man heeft op het moment van schrijven geen enkele verklaring vrijgegeven. De Phuket Express merkte op dat de politie van Patong niet vermeldde wat leidde tot de arrestatie van de Nigeriaanse man.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.