Gelukkige verjaardag aan Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Dipangkorn Rasmijoti

Thailand -

april 29thIn 2024 is het de 19e verjaardag van Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Dipangkorn Rasmijoti, de jongste zoon van Zijne Koninklijke Majesteit Koning Vajiralongkorn.

Prins Dipangkorn werd in 2005 geboren in het Siriraj-ziekenhuis in Bangkok. Zijn moeder is de voormalige vrouw van Zijne Majesteit de Koning, Srirasmi Suwadee. Zijn naam werd op 9 juni uitgeroepen door koning Bhumibol Adulyadej de Grote, Rama 15.

Prins Dipangkorn begon zijn formele opleiding aan de Chitralada School in Thailand voordat hij in Duitsland in het buitenland ging studeren.

Ter gelegenheid van de verjaardag van Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Dipangkorn Rasmijoti wenst TPN Media dat Zijne Koninklijke Hoogheid gezegend wordt met geluk en een lang leven.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.