De politie van Patong onderzoekt illegale buitenlanders die naar verluidt in een kapperszaak werken

Patong-

De politie van Patong inspecteerde een kapperszaak in Patong na berichten van bezorgde burgers dat een buitenlander daar naar verluidt illegaal werkte.

Dat vertelde de politie van Patong zaterdag aan de Phuket Expressth) om 2 uur inspecteerden ze een kapperszaak in Patong. De inspectie kwam nadat ze via een online kanaal door een bezorgde burger op de hoogte waren gebracht dat er een buitenlander zou werken die illegaal in de kapperszaak werkte.

De politie van Patong zei dat ze geen buitenlanders hebben aangetroffen die als kapper werkten. Er werkten twee Thaise mannen en een Thaise vrouw in de kapperszaak. De Phuket Express merkt op dat haarstylisten beschermde beroepen zijn in Thailand en dat er voor buitenlanders geen werkvergunning en visum beschikbaar is voor deze baan.

De politie van Patong verklaarde dat ze de ongeïdentificeerde winkel en andere locaties zouden blijven monitoren, en herinnerde buitenlanders eraan dat ze een geldige werkvergunning moeten hebben om legaal in Thailand te kunnen werken. De politie merkte wel op dat een deel van de tekst in de winkel in het Arabisch en in vreemde talen was, maar het personeel beweerde dat dit voor klanten was en niet voor werknemers die werkten.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.