Magazijnbrand in Rassada veroorzaakt miljoenen baht aan schade - VIDEO

RASSADA- Een verwoestende brand raasde door een pakhuis aan de ringweg in Rassada en veroorzaakte schade die naar schatting in de miljoenen Baht liep.

De brand, die plaatsvond in de opslagfaciliteit van een plaatselijk warenhuis, werd op vrijdag 26 april gemeld aan de brandweer van Rassada. Brandweerlieden snelden ter plaatse en arriveerden met meerdere motoren om het inferno aan te pakken dat het pakhuis had overspoeld, waarbij dikke pluimen zwarte rook vrijkwamen die al vanaf een behoorlijke afstand zichtbaar waren.

Pogingen om de brand te blussen duurden ongeveer een uur voordat de situatie onder controle was. Ondanks de hevigheid van de brand zijn er geen gewonden gevallen.

De financiële tol van de brand is aanzienlijk, waarbij voorlopige schattingen wijzen op een schade van miljoenen Baht. De oorzaak van de brand wordt momenteel onderzocht door de Forensische Politie, die grondig onderzoek doet om de oorsprong en mogelijke redenen voor het incident vast te stellen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.