Thailand staat bovenaan de lijst van de beste landen ter wereld om in 2024 te bezoeken volgens de CEOWORLD Magazine Rankings

Nationaal—

Op 26 april 2024 creëerde een tijdschriftwebsite “CEOWORLD Magazine” een ranglijst van de beste landen ter wereld die u tijdens uw leven in 2024 kunt bezoeken, waardoor Thailand op de eerste plaats komt te staan.

Volgens de Thaise nationale media zijn voor de ranglijst 295,000 gebruikers ondervraagd, die het record van de meeste betrokkenheid op de website hebben, om zo de beste landen ter wereld te creëren die je in je levenslange lijst in 2024 kunt bezoeken.

Als resultaat had Thailand de hoogste score van 72.15, waarmee het op de eerste plaats stond van 67 landen. De tweede plaats was Griekenland met een score van 67.22. Indonesië stond op de derde plaats met een score van 65.15.

In Thailand waren de levensstijlkeuzes divers voor toeristen om van hun vakantie te genieten, waaronder het nachtleven, levendige kunst en cultuur, delicatessen, eersteklas winkelcentra, prachtige natuur en nog veel meer dingen die er in Thailand te ontdekken zijn, aldus CEOWORLD Magazine.

Wat vind jij van de rang? Bent u het eens? Vertel het ons op onze sociale mediakanalen of stuur een e-mail naar [e-mail beveiligd].

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op onze zusterwebsite The Pattaya News.

Abonneren
Kittisak Phalaharn
Kittisak heeft een passie voor uitgaan, hoe zwaar het ook zal zijn, hij zal reizen met een avontuurlijke stijl. Wat zijn interesse in fantasy betreft, zijn detectivegenres in romans en sportwetenschappelijke boeken een deel van zijn ziel. Hij werkt voor Pattaya News als de nieuwste schrijver.