Iraanse vrouw gearresteerd wegens diefstal in Patong

Patong-

Een Iraanse vrouw werd gearresteerd wegens diefstal in een apotheek in Patong.

Dat vertelde de politie van Patong aan de Phuket Express op vrijdag 26 aprilth) om 4 uur arresteerden ze een Iraanse vrouw voor een hotel aan de Kamala – Patong Road in Patong.

Ze werd naar het politiebureau van Patong gebracht om te worden aangeklaagd voor nachtelijke diefstal nadat ze naar verluidt had gestolen uit een apotheek in Soi Saen Sabai in Patong. De Phuket Express merkte op dat de politie van Patong haar naam, leeftijd en item(s) die ze naar verluidt uit de apotheek had gestolen, niet had vermeld.

De Iraanse vrouw heeft op het moment van schrijven geen enkele verklaring vrijgegeven.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.