Indiase motorrijder gearresteerd wegens rijden onder invloed in Patong

Patong-

Een Indiase motorrijder werd donderdag (25 april) in Patong gearresteerd wegens rijden onder invloedth).

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze een politiecontrolepost hadden opgezet nabij de Dolphin Roundabout op de Taweewong. Om 6 uur werd een verdachte mannelijke buitenlandse motorrijder aangehouden bij de politiecontrole.

Hij kreeg een alcoholademtest. De test toonde 174 milligram procent alcohol aan, wat meer was dan de wettelijke alcohollimiet van 50.

De rijder werd door de politie alleen geïdentificeerd als een 27-jarige Indiase staatsburger. Hij werd naar het politiebureau van Patong gebracht, waar hij werd beschuldigd van rijden onder invloed. Hij gaf niet onmiddellijk een verklaring af aan de media.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.