IJs verspreidt zich nadat vrachtwagen kantelt op de hoofdweg van Phuket

Phuket -

IJs werd verspreid gevonden nadat een vrachtwagen zaterdag (27 april) op een hoofdweg in Thalang was gekanteldth).

De politie van Thalang werd om 7 uur op de hoogte gebracht van het ongeval op de Thep Krasattri Road in Baan Muang Mai, subdistrict Thep Krasattri.

Hulpverleners kwamen ter plaatse en vonden ijs op de weg en de omgevallen pick-up. Een onbekende man werd gewond aangetroffen in de vrachtwagen en werd naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht. Het toneel werd later vrijgemaakt van ijs en olie die uit de pick-up waren gelekt.

Andere lokale media meldden dat een wiel van de vrachtwagen was ontploft voordat de pick-up de controle verloor en omviel.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.