Israëlische en Russische motorrijders gearresteerd wegens rijden onder invloed in Patong

Patong-

Israëlische en Russische motorrijders zijn donderdag (25 april) in Patong gearresteerd wegens rijden onder invloedth).

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze van middernacht tot 3 uur een politiecontrolepost hadden opgezet op een kruispunt nabij een voetbalveld aan de Phra Metta Road in Patong.

Bij de politiecontrole werden twee verdachte mannelijke buitenlandse motorrijders aangehouden. De 34-jarige Israëlische rijder en de 35-jarige Russische rijder kregen allebei een alcoholademtest. Uit hun test bleek dat 60 en 96 milligram procent alcohol hoger was dan de wettelijke alcohollimiet van 50.

Ze werden naar het politiebureau van Patong gebracht, waar ze werden beschuldigd van rijden onder invloed. Ze gaven niet onmiddellijk verklaringen aan de media vrij.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.