Politieagent gewond nadat hij werd aangereden door dronken motorrijder in Patong

Patong, Phuket-

In Patong raakte een politieagent gewond na een botsing met een motorfiets bestuurd door een dronken vrouw die op dinsdag 23 april een rood verkeerslicht negeerde.

Het incident werd om 4 uur gemeld aan de politie van Patong door een plaatselijke bewoner die zich zorgen maakte over een groep tieners die zich verzamelden op Phang Mueang Sai Kor Road en mogelijk voor onrust zorgden.

In reactie op de oproep vertrok sergeant-majoor Teerayut Samran van de politie op zijn politiemotor. Bij het kruispunt van het Patong Hospital werd hij aangereden door de vrouw die op haar motor reed.

Bij aankomst vonden collega-agenten de vrouw, geïdentificeerd als de 21-jarige mevrouw Amornluck Boonsiri uit Satun, naast haar beschadigde motor, nadat ze lichte verwondingen had opgelopen. Sergeant-majoor Teerayut raakte gewond bij zijn motor, had voetletsel opgelopen en werd onmiddellijk naar een nabijgelegen ziekenhuis vervoerd.

Mevrouw Amornluck gaf toe door het rode licht te zijn gereden en in botsing te zijn gekomen met de motor van de agent. Uit een alcoholademtest bleek dat haar alcoholconcentratie in het bloed 114 milligram procent bedroeg, wat de wettelijke limiet van 50 overschreed.

Na het incident werd mevrouw Amornluck gearresteerd en naar het politiebureau van Patong gebracht, waar zij wordt aangeklaagd voor rijden onder invloed met verwondingen tot gevolg en voor het negeren van een verkeerslicht.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.