Illegale sigaretten en whisky ter waarde van 500 miljoen baht in beslag genomen in Phuket

Phuket -

Ambtenaren uit Bangkok hebben zes plekken in Phuket binnengevallen waar ze illegale sigaretten en whisky in beslag hebben genomen, met een geschatte totale waarde van meer dan 500 miljoen baht.

Op woensdag (24 april) kwam een ​​team van ambtenaren van het Ministerie van Provinciaal Bestuur in Bangkok naar Phuket. Ze werden vergezeld door de gouverneur van Phuket, Sophon Suwannarat.

Ze doorzochten zes gerichte plaatsen in Phuket Town, Rassada en Kathu. Drie van die plaatsen werden aan de voorkant geopend als dierenvoedingswinkels en verkochten illegale e-sigaretten, onbetaalde belastingsigaretten en whisky in de zaal. Sommige winkels bevonden zich op slechts 50 meter van scholen en andere winkels bevonden zich in centra van economische gebieden.

De zes plaatsen bevonden zich hieronder en werden geïdentificeerd door de gouverneur van Phuket en de relevante wetshandhavers:

  1. DC Pet Shop Yaowarad Branch aan de Yaowarad Road in het subdistrict Talad Yai, Phuket Town.
  2. DC Pet Shop Kuku-filiaal in Rassada, district Mueang Phuket.
  3. DC Pet Shop Sikor-filiaal in Kathu.
  4. Ongeadresseerd magazijn in Soi Mae Klin aan de Rassada Nusorn Road in Rassada, Mueang Phuket.
  5. Drankwinkel aan de Dilok Uthit Road in Talad Yai, Phuket Town.
  6. Sigarettenwinkel op de Down Town Market aan de Ranong Road in het subdistrict Talad Nuea, Phuket Town.

Ambtenaren zeiden niet of er iemand was gearresteerd en aangeklaagd bij de invallen, behalve dat ze de locaties noemden. Ze hebben ook niet onthuld hoe ze de locaties hebben geïdentificeerd.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.