Vrouw gered nadat ze verdwaald was bij de Black Rock in Rawai

Rawai-

Een 63-jarige Thaise vrouw werd zondagavond (21 april) gered nadat ze verdwaald was op de Black Rock Cliff in Rawai.st).

Reddingsteams van Rawai kregen om 6 uur bericht dat een vrouw verdwaald was bij het Black Rock Cliff Viewpoint. Ze kon de uitweg niet vinden.

Ze gingen op pad voor een zoektocht die ongeveer een uur duurde. Om 7 uur vonden ze de Thaise vrouw, die later door de burgemeester van Rawai, Aroon Solos, alleen werd geïdentificeerd als mevrouw Yasai, 50 jaar oud. Ze was veilig en werd teruggebracht naar de ingang.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.