Don Mueang Airport erkend als de tien beste budgetterminals ter wereld

PERSBERICHT:

Don Mueang International Airport is wereldwijd erkend als een van de tien beste terminals van budgetluchtvaartmaatschappijen en heeft de 10e positie veiliggesteld in de laatste ranglijst van een in Groot-Brittannië gevestigd adviesbureau dat gespecialiseerd is in beoordelingen van luchtvaartmaatschappijen en luchthavens. De World Airport Survey van het bedrijf evalueert verschillende aspecten, waaronder ontwerp, transport, faciliteiten en servicekwaliteit, specifiek voor terminals die zich richten op goedkope luchtvaartmaatschappijen.

Terminal 3 op de luchthaven Parijs-Charles de Gaulle in Frankrijk claimde de eerste plaats in deze ranglijst, terwijl Terminal 3 op Narita International Airport en Terminal 2 op Nagoya's Chubu Centrair International Airport in Japan respectievelijk de tweede en derde plaats behaalden. Don Mueang, dat voornamelijk binnenlandse vluchten verzorgt en de secundaire luchthaven van Bangkok is, staat bekend om zijn recente verbeteringen op het gebied van passagiersdiensten en technologie.

Kirati Kitmanawat, directeur van Airports of Thailand (AOT), dat toezicht houdt op Don Mueang en vijf andere grote luchthavens, waaronder Suvarnabhumi Airport, merkte op dat nieuwe systemen zoals Common Use Self-Service en Self-Bag Drop bij de faciliteit de controle hebben gestroomlijnd. in uitvoering, waardoor de wachttijden worden verkort en het reizen voor passagiers wordt vereenvoudigd.

De aankondiging maakte deel uit van een bredere release van Skytrax op de Passenger Terminal Expo in Frankfurt, Duitsland, waar de 100 beste luchthavens ter wereld van 2024 werden onthuld. Qatar's Hamad International Airport stond bovenaan de lijst, gevolgd door Singapore's Changi Airport en Seoul Incheon Airport. Suvarnabhumi Airport is tien plaatsen gestegen ten opzichte van vorig jaar en staat wereldwijd op de 58e plaats.

Het voorgaande is een persbericht van de PR-afdeling van de Thaise overheid.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.