Canadese staatsburger gearresteerd wegens cocaïnebezit en illegaal werken in Phuket

Patong, Phuket —

Een 41-jarige Canadese man werd op 19 april 2024 in Patong, Phuket, gearresteerd wegens het bezit van ecstasy en cocaïne en het werken zonder werkvergunning.

De arrestatie werd aan het publiek aangekondigd door de politie van Patong onder leiding van Pol. Kolonel Chalermchai Hirsawat, hoofdinspecteur van het politiebureau van Patong, op 21 april.

De arrestatie was het resultaat van een undercoveroperatie van de politie van Patong. De verdachte werd aangehouden in zijn hotelkamer aan de Thaweewong Road in Patong, Phuket.

 

Bij de arrestatie heeft de politie bij de verdachte twee exemplaren van Thaise bankbiljetten (gebruikt bij de undercoveroperatie), twee xtc-pillen en 0.30 gram cocaïne (inclusief verpakking) in beslag genomen.

De verdachte, wiens naam geheim is gehouden, werd aangeklaagd wegens werken zonder werkvergunning en bezit van illegale drugs voor persoonlijk gebruik.

Abonneren
Tanakorn Panyadee
De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.