57-jarige Thaise man sterft na motorongeluk in Chalong

Chalong-

Een 57-jarige Thaise motorrijder is ter plekke dood verklaard na een motorongeluk in Chalong.

De politie van Chalong werd zondag (21 april) op de hoogte gebracht van het ongevalst) aan de Chao Fa West Road nabij de Wat Chalong School. Hulpverleners kwamen ter plaatse om de berijder te vinden, geïdentificeerd als de heer Uthai Yadee, 57. Hij werd ter plaatse dood verklaard. In de buurt vonden reddingsteams zijn beschadigde motor en een helm voor de elektriciteitspaal.

Buurtbewoners in de buurt vertelden de politie van Chalong dat ze een hard, knallend geluid hoorden, waardoor ze de politie belden. In dit stadium denkt de politie van Chalong dat Uthai in de bocht de controle over zijn motor verloor voordat hij tegen de elektriciteitspaal botste.

Er was geen CCTV-camera ter plaatse, merkt The Phuket Express op.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.