Transgendervrouw sterft nadat ze door een golf werd geraakt terwijl ze een selfie maakte in Patong

Patong-

Een transgendervrouw is dood verklaard nadat ze werd geraakt door een golf terwijl ze op een rots stond en een selfie maakte op Patong Beach op vrijdag (19 april).th).

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze op de dag van de ondervraging om 6 uur op de hoogte waren gesteld van het incident. Chananchida, 10, uit Roi-et, werd later door reddingsteams dood verklaard.

Chananchida's onbekende vriend vertelde de politie dat ze selfiefoto's maakten op een rots. Chananchida werd plotseling getroffen door een golf voordat ze de zee in werd gesleept.

Chananchida werd later door barmhartige Samaritanen uit het water gehaald, maar was tragisch genoeg al verdronken.

Politie en reddingsteams hebben contact opgenomen met de familieleden van het slachtoffer voor de definitieve begrafenisregeling.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.