Drie mensen gered van de verdrinkingsdood op Phuket Beach – VIDEO’S

Phuket -

Drie Thaise toeristen zijn vrijdagavond (19 april) gered van de verdrinkingsdood op het Nai Harn-strand in Rawaith).

De burgemeester van Rawai, Aroon Solos, vertelde aan The Phuket Express dat de strandwachten van Rawai op de hoogte waren gebracht dat drie ongeïdentificeerde Thaise mannelijke toeristen worstelend in de zee waren aangetroffen. Strandwachten gingen op jetski's uit om hen te helpen, terwijl hulpverleners met ambulances op het strand stonden te wachten.

Aanvankelijk werden twee van de toeristen uit het water getrokken, terwijl de ander later werd gered en naar een nabijgelegen ziekenhuis werd gebracht. Ze zijn allemaal veilig, zeiden reddingsfunctionarissen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.