Tiener gearresteerd na steekincident in Patong

Patong, Phuket-Een tienerverdachte is in hechtenis genomen na een steekincident waarbij afgelopen vrijdag 19 april 2024 één man gewond raakte in Patong.

Volgens de politie van Patong ontvingen ze omstreeks 1 uur een noodoproep over een mannelijke tiener die steekwonden had opgelopen nabij een lokale markt aan de Ratcha Uthit 12 Pi Road. Bij aankomst was het slachtoffer al voor behandeling naar een nabijgelegen medische instelling vervoerd.

Het slachtoffer, alleen geïdentificeerd als de heer Aritat, had een door een mes veroorzaakte buikblessure opgelopen. Voorlopig onderzoek suggereert dat de steekpartij het gevolg was van een eerder onopgelost geschil tussen het slachtoffer en de aanvaller, een 18-jarige die uitsluitend werd geïdentificeerd als de heer Jim.

De heer Jim werd aangehouden en tijdens het verhoor vertelde hij de gebeurtenissen die tot de woordenwisseling hadden geleid. Hij beweerde dat de heer Aritat op de avond van 18 april, terwijl hij deelnam aan de watergevechten van het Songkran-festival met vrienden in de buurt van de markt, na middernacht een confrontatie met hem begon. De ruzie escaleerde, waardoor de kennis van meneer Jim, de 17-jarige meneer Lek, meneer Aritat ongeveer drie keer neerstak voordat hij het toneel ontvluchtte.

Wetshandhavingsfunctionarissen hebben de heer Lek later in Wichit gelokaliseerd en gearresteerd. De politie van Patong zet haar onderzoek actief voort en anticipeert op verdere juridische procedures.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.