Egyptische man gearresteerd in Patong wegens te lang verblijf

Patong-

Een Egyptische man werd in Patong gearresteerd nadat bleek dat hij de toegestane verblijfsduur voor zijn wettelijke visum had overschreden.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze de heer Ibrahim, 26, Egyptisch staatsburger, deze week hebben gearresteerd voor een hotel aan de Nanai Road in Patong. Hij bleek de toegestane verblijfsduur van zijn wettelijke visum te hebben overschreden. De Phuket Express merkte op dat de politie van Patong niet heeft onthuld hoeveel dagen hij te lang heeft geduurd.

Hij werd naar het politiebureau van Patong gebracht, waar hij werd beschuldigd van te lang blijven.

Gerelateerde artikelen:

Een Russische man werd gearresteerd in Koh Kaew, Phuket City, nadat bleek dat hij zijn wettelijke visum met 351 dagen had overschreden.

Een Pakistaanse man werd in Patong gearresteerd nadat bleek dat hij zijn wettelijke visum met 398 dagen had overschreden.

Een Pakistaanse man werd in Patong gearresteerd nadat bleek dat hij zijn wettelijke visum met 337 dagen had overschreden.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.