Russische man sterft en zijn vrouw raakt lichtgewond bij motorongeluk in Karon, Phuket

Karon-

Een dronken Russische rijder werd ter plaatse dood verklaard terwijl zijn Russische passagier, zijn vrouw, woensdagochtend (17 april) verwondingen opliep na een motorongeluk in Karon.th) die de eerste dood markeerde van de Songkran Zevendaagse Verkeersveiligheidscampagne.

De politie van Karon vertelde de Phuket Express dat ze om 6 uur in een bocht op de Patak Road in Karon op de hoogte waren gesteld van het ongeval. Hulpdiensten kwamen ter plaatse en vonden de motor in een greppel naast de weg. De berijder werd later door de politie geïdentificeerd als de heer PAVEL URIADOVA, 00, een Russisch staatsburger, die vlakbij dood werd aangetroffen.

Zijn passagier, mevrouw ANNA URIADOVA, 41, met de Russische nationaliteit, en zijn vrouw, liepen slechts lichte verwondingen op. Ze vertelde de politie dat haar man wat alcohol had gedronken in hun accommodatie voordat hij naar de Phuket Big Buddha op de Narkerd Hill in Karon ging.

Op camerabeelden is te zien dat de motorrijder in de bocht de macht over het stuur verloor. Waarschuwing voor grafische inhoud in de video van het ongeval hieronder:

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.