Premier is van plan Phuket te bezoeken om verkeersbeheer- en infrastructuurprojecten te beoordelen

FILE FOTO

PERSBERICHT:

Premier Srettha Thavisin zal op vrijdag (19 april) de provincie Phuket bezoeken om verschillende belangrijke verkeersbeheer- en infrastructuurprojecten te beoordelen. Tijdens de reis kan de premier de inspanningen beoordelen om de verkeersopstoppingen te verminderen en de reisveiligheid en efficiëntie in de regio te verbeteren, vooral in door toeristen bezochte gebieden.

Srettha's route omvat een briefing op de internationale luchthaven van Phuket over de lopende verkeersverbeteringsprojecten in de provincie. Vervolgens inspecteert hij de bouwplaats van de verhoogde snelweg nr. 4027-brug, ook wel bekend als de Airport Connection Bridge. De tour van de premier gaat verder naar de Sarasin-brug, waar hij updates zal ontvangen over het nieuwe brugbouwproject. Zijn laatste stop is bij het viaductproject op de kruising van snelweg nr. 402 en snelweg nr. 4027, vlakbij het monument van Thao Thepkasattri en Thao Sri Sunthorn.

Srettha, gesteund door de regering, heeft zijn inzet voor deze projecten toegezegd en beschrijft ze als essentieel voor het verbeteren van de functionaliteit en capaciteit van de infrastructuur van Phuket om beter tegemoet te komen aan de behoeften van zowel bewoners als bezoekers.

Het voorgaande is een persbericht van de PR-afdeling van de Thaise overheid.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.