Phuket registreert in totaal 44 ongevallen in zes dagen van de 'Songkran Seven Days of Road Safety Campaign'

Phuket -

Phuket heeft in totaal 44 verkeersongevallen, 44 gewonden en nul doden aangekondigd in zes dagen (11 april – 16 april) van de zeven dagen (11 april).th, 2024 tot 17 april 2024) van de 'Songkran Verkeersveiligheidscampagne 2024′.

Het Phuket Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) Office vertelde de Phuket Express op woensdag (17 april) de details van de zesde dag (16 april) van de campagne.

Er vonden in totaal vijf verkeersongevallen plaats, waarbij vijf gewonden vielen. In het Mueang-district vonden vier verkeersongevallen plaats, waarbij vier gewonden vielen. Er waren geen ongelukken in het Thalang-district. Er vond ook één ongeval met één gewonde plaats in het Kathu-district (thuisbasis van Patong).

Van de in totaal 44 gewonden gedurende de eerste zes dagen waren 6 slachtoffers Thais, elf arbeidsmigranten en zeven buitenlanders. De meeste verwondingen betroffen mensen tussen de 26 en 20 jaar oud. Bij veertig ongevallen waren motorfietsen betrokken. Tweeëntwintig van de gewonden droegen geen helm. Bij negen van de ongevallen was rijden onder invloed betrokken.

Phuket heeft in de eerste vijf dagen (39 april – 39 april) van de zeven dagen (11 april) in totaal 15 verkeersongevallen, 11 gewonden en nul doden aangekondigd.th, 2024 tot 17 april 2024) van de 'Songkran Verkeersveiligheidscampagne 2024′.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.