Phuket sluit Songkran af met slechts één dode in de 'Songkran Seven Days of Road Safety Campaign'

Phuket -

Phuket heeft in totaal één dode aangekondigd met 49 verkeersongevallen en 48 gewonden in de zeven dagen (11 april).th, 2024 tot 17 april 2024) van de 'Songkran Verkeersveiligheidscampagne 2024′.

Het Phuket Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) Office vertelde de Phuket Express op donderdag (18 april) details over zeven dagen. Er waren in totaal 20 verkeersongevallen met 19 gewonden in het Mueang Phuket-district, 12 ongevallen met 12 gewonden in het Thalang-district, en 17 ongevallen met 17 gewonden in het Kathu-district (thuisbasis van Patong).

Er werd één sterfgeval geregistreerd in het district Mueang Phuket. Een dronken Russische rijder werd ter plaatse dood verklaard terwijl zijn Russische passagier, zijn vrouw, woensdagochtend (17 april) verwondingen opliep na een motorongeluk in Karon.th) die de eerste dood markeerde van de Songkran Zevendaagse Verkeersveiligheidscampagne.

Van de in totaal 48 gewonden gedurende de zeven dagen waren 28 slachtoffers Thais en twintig andere nationaliteiten. De meeste verwondingen betroffen mensen tussen de 20 en 29 jaar oud. Bij XNUMX ongevallen waren motorfietsen betrokken. Zesentwintig van de gewonden droegen geen helm. Bij elf van de ongevallen was rijden onder invloed betrokken.

Thailand maakt in totaal 287 sterfgevallen bekend tijdens de 'Songkran Seven Days of Road Safety Campaign'

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.