Phuket registreert in totaal 39 ongevallen in vijf dagen van de 'Songkran Seven Days of Road Safety Campaign'

Phuket -

Phuket heeft in de eerste vijf dagen (39 april – 39 april) van de zeven dagen (11 april) in totaal 15 verkeersongevallen, 11 gewonden en nul doden aangekondigd.th, 2024 tot 17 april 2024) van de 'Songkran Verkeersveiligheidscampagne 2024′.

Het Phuket Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) Office vertelde de Phuket Express op dinsdag (16 april) de details van de vijfde dag (15 april) van de campagne.

Er vonden in totaal 9 verkeersongevallen plaats, waarbij 9 gewonden vielen. In het Mueang-district vonden twee verkeersongevallen plaats, waarbij twee gewonden vielen. In het district Thalang vonden één ongeval en één verwonding plaats. Ook in het Kathu-district (thuisbasis van Patong) vonden zes ongevallen met zes gewonden plaats.

Van de in totaal 39 gewonden gedurende de eerste vijf dagen waren 5 slachtoffers Thais, elf arbeidsmigranten en vijf buitenlanders. De meeste verwondingen betroffen mensen tussen de 23 en 20 jaar oud. Bij 29 ongevallen waren motorfietsen betrokken. Twintig van de gewonden droegen geen helm. Bij negen van de ongevallen was rijden onder invloed betrokken.

De Phuket Express merkte op dat het rapport van gisteren over de eerste vier dagen zei dat er tien betrokken waren bij rijden onder invloed.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.