Phuket registreert in totaal 24 ongevallen in drie dagen van 'Songkran Seven Days Road Safety Campaign'

Phuket -

Phuket heeft in totaal 24 verkeersongevallen, 24 gewonden en nul doden aangekondigd in drie dagen (11 april – 13 april) van de zeven dagen (11 april).th, 2024 tot 17 april 2024) van de 'Songkran Verkeersveiligheidscampagne 2024′.

Het Phuket Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) Office vertelde de Phuket Express op zondag (14 april) de details van de derde dag (13 april) van de campagne.

Er waren in totaal 12 verkeersongevallen met 12 gewonden. In het Mueang-district vonden drie verkeersongevallen plaats, waarbij drie gewonden vielen. In het district Thalang vonden vier ongevallen met vier gewonden plaats. In het Kathu-district (thuisbasis van Patong) vonden vijf ongevallen met vijf gewonden plaats.

Van deze 24 gewonden waren er 16 Thais, drie buitenlanders en vijf arbeidsmigranten. De meeste blessures zijn mensen tussen de 20 en 29 jaar oud. Bij XNUMX ongevallen waren motorfietsen betrokken en bij twee ongevallen waren auto's betrokken. Dertien van de gewonden droegen geen helm. Bij zeven van de ongevallen was rijden onder invloed betrokken.

Phuket heeft in totaal twaalf verkeersongevallen, twaalf gewonden en nul doden aangekondigd in twee dagen (12 april – 12 april) van de zeven dagen (11 april).th, 2024 tot 17 april 2024) van de 'Songkran Verkeersveiligheidscampagne 2024′.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.